Piškotki Grmicek.si -Politika zasebnosti

 

Informacije o piškotkih

Zakon o elektronskih komunikacijah vsem upravljalcem spletnih strani nalaga privolitev uporabe piškotkov s strani obiskovalca spletne strani. Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran.

Podrobnejše informacije o piškotkih so na voljo v priročniku informacijske pooblaščenke.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta spletna stran:

Namen uporabe Ime poškotka                          Opis Trajanje
Google Analytics           ga Spremljanje obiskanosti spletne strani Največ dve leti

 

Več informacij o piškotkih storitve Google Analytics in zasebnosti lahko preberete tukaj (stran je lahko v angleškem jeziku).

Ta spletna stran uporablja samo Google Analytics piškotke za lastno analizo obiskanosti strani. Google nima pravice do njihove uporabe. Ti piškotki ostanejo v datotečnem sistemu tudi po prekinitvi povezave (največ dve leti).

IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

Tako zbranih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam.
Če ne želite, da na vašo napravo shranjujemo piškotke lahko nastavitve spremenite v nastavitvah svojega brskalnika (glejte navodila svojega brskalnika).

ONEMOGOČANJE PIŠKOTKOV:

Uporabniki se lahko samostojno odločite, ali želite omogočiti uporabo piškotkov. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Informacije o nastavitvah za piškotke (za različne spletne brskalnike) so na voljo na spodnjih povezavah: